keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Syksy on täällä taas.
Vikat lomapäivät kuluivat onnellisesti kotona pohjoisessa. Samoiltiin kotimaisemissani ja käytiin hieman ylempänä Saariselälläkin. Onnistuin vain hankkimaan itselleni mahdottoman flunssan, joten räkätautisena Kiilopäälle kiipeäminen ei ehkä ollut mikään maailman fiksuin juttu. 

Takaisin Keski-Suomeen palattiin koulun alkua edeltävänä päivänä, sunnuntaina. Maanantaina minusta tulikin opiskelija, pitkästä aikaa. Koulu on alkanut hienosti, mutta uusien tuttavuuksien solmiminen on ollut niin uuvuttavaa, että oon aina koulupäivän päätteeksi suunnilleen nukahtanut sohvalle. Mutta ihanaa, ihanaa, ihanaa. Olen niin onnellinen! Vaikka saatiinkin tänään kotitehtäväksi katsoa Big Brotheria... 

8 kommenttia:

 1. Oih.. Pienoinen Suomi-ikävä iski tässä kohtaa näitä kuvia katsellessa! <3

  VastaaPoista
 2. huh huh, hienoja kuvia! ja tuo uupumus on tosi tuttua, ekat päivät uudessa paikassa menee tutustuessa ja kun pääsee kotiin, ei huvita puhua enää yhtään, mitään tai kenellekään :D nukuttaa vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Rakkaita maisemia näissä kuvissa. :> Ja jep, tulee sosiaalinen ähky!

   Poista
 3. Upeita syyskuvia :) Olen lukenut siun blogia jo pitkään mutta en ole tainnut koskaan kommentoida. En ainakaan muista. Heittäisin sinua kuitenkin haasteella.

  http://narseskanelamaa.blogspot.fi/2013/09/11-faktaa-ja-11-kysymysta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Oon aika huono laittamaan näitä eteenpäin, mutta katsellaan... Arvostan silti. :>

   Poista
 4. Oi, ihania kuvia siun blogissas!
  http://nainatin.blogspot.fi/

  VastaaPoista