tiistai 26. maaliskuuta 2013

B L U S H

Jahkailin tänään töiden jälkeen pitkään, että miten kulutan iltani. Lähdenkö salille ennen iltaruuhkaa vai laiskottelenko vain kotona? Mitä kauemmin jahkailin, sitä enemmän aloin vaipua koomaan sohvan pohjalle ja kallistua kotona pysymisen kannalle. Päätin kuitenkin, että edes kaupassa käyn kävellen. Heitin ylle semiliikunnalliset vaatteet, mutta kengät olisin voinut valita toisin. Ne converset, rakkaat converset... Eivät ehkä olleet mikään maailman paras vaihtoehto näillä keleillä.

Astelin ulos ja kävelin reippaasti pihalla leikkivien lasten ohi. Yksi tytöistä alkoi hämmästyksekseni huudella perääni, että: "LUUSERI! LUUUUUSERIIII!" Käännyin naureskellen katsomaan tyttöä ja jatkoi matkaani lievästi huvittuneena ja päätäni pudistellen. Ihme ipanat, I don't even... Ja humps. Jäinen asfaltti ja converseni eivät hyväksyneet toisiaan ja niin löysin itseni perseeltäni maasta. Kuulin takaani tyttöjen kikatusta. Touché. Luuseri, luuseripa hyvinkin.

Onneksi tilanne vain nauratti itseänikin ja jatkoin matkaa lievästi punastellen. En kehdannut palata pihaan heti, joten päätin kuitenkin reippailla hieman ennen kauppaan menoa. Loppu hyvin, kaikki hyvin - annoin päivän naurut itselleni ja muutamalle muulle, sekä nolostumisen innoittamana tuli tehtyä lopulta tunnin lenkkikin. Haha. Onneksi elämä ei ole niin vakavaa.

3 kommenttia:

  1. Haha :D Onneks ne oli vaan jotain pieniä lapsia. Pitää kuitenkin vähän kukkahattutäteillä: vähän ihmettelen mistä ovat mahtaneet tollasta kieltä ja etenkin käytöstä oppia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no en tiiä! Miehelle olivat joskus aiemmin samaiset tytöt huudelleet, että "Hei jätkä! HEI JÄTKÄ! HALUUTKO PITSAA?" ...mmmitä. Hämmentäviä ipanoita. :D

      Poista
    2. olin päiväkodissa työkokeilussa ja sain useamman kerran kuulla kuinka mulla on "hyvät tissit". siis 5-vuotiailta :DD olihan se outoa mutta ei nuo lapset useinkaan ymmärrä mitä ne sanoo, toistavat vaan kaiken mitä kuulevat.

      Poista