sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Dreams into plans

Tänään on ollut viikon ainoa vapaapäivä. Viikko on ollut melkoisen pitkä, sillä tekemistä on riittänyt töissä ja perjantai ja lauantai meni koulutuksessa, mielenkiintoisessa sellaisessa onneksi. Tänään oon keskittynyt pelkästään rentoutumiseen - oon istunut koneella, leiponut porkkanasämpylöitä, käynyt lenkillä, askarrellut ja tehnyt ihan mielettömän herkullista ruokaa. Voi vitsit, hyvään päivään ei onneksi paljoa vaadita!



Kaivoin esiin mun askartelulootan ja vanhat naistenlehdet. Olin aiemmin pongannut Katjan blogissa kuvan eräänlaisesta kuvakollaasista, jossa oli kannustavia lauseita ja motivaatiokuvia. Musta se oli niin ihana, että päätin tehdä itse samankaltaisen kollaasin. Tein syksyllä työharkan yhteydessä unelmakartan, mutta se jäi harmikseni Kuusamoon Oivangin nuorisokeskukseen. Päätinkin, että nyt on aika tarkistaa niitä unelmia ja kenties tehdä uusi kartta. Hyvään alkuun pääsin, mutta projektin keskeytti aurinko, joka on muutaman päivän lymyillyt pilvien takana. Oli pakko keskeyttää ja paskartelun sijaan heittää lenkkarit jalkaan ja lähteä lenkille. Taidan palata kartan pariin vielä ennen kuin painun pehkuihin, sillä haluan saada sen valmiiksi ja esille johonkin, että näen sen joka päivä. (...mistä tulikin mieleen kappale, joka sopii hyvin teemaan!)


Every day I see my dream.

2 kommenttia:

  1. oho, mut mainittu! sellainen positiivinen kartta on hyvä juttu, aina teininä ku tuollaisia teki nii ne oli täynnä jotain 'älä syö enää läski' juttuja. ei ihan hirveästi kannustanut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. :D Tutulta kuulostaa... Päiväkirjan sivut oli täynnä just tommosta, vaikka silloin ei todellakaan ollut ongelmaa ylipainosta tai mistään sellaisesta. Huoh! Voi sitä teini-ikäistä paatosta.

      Poista