keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

HARDER BETTER FASTER STRONGER

Voin ylpeänä kertoa, että oon viime viikkoina kunnostautunut liikunnallisesti. Pohjoisesta paluun jälkeen eli alle viikossa vyötäröltä on kadonnut noin viitisen senttiä turvotusta. Olikin aika järkyttäviä lukemia lomailun jälkeen... 

Oon asettanut tavoitteeksi 4 tuntia liikuntaa viikossa. Koska alkuvuosi oli niin nihkeä, niin päätin pitää motivaatiota yllä saavutettavissa olevilla tavoitteilla. Hurjimpina aikoina tuli melkein joka viikko liikuttua kahdeksankin tuntia, mutta tällä hetkellä olisi järjetöntä pitää sellaisia tavoitteita yllä. Vähemmän on joskus enemmän. 


Pääsiäisenä käytiin äidin kanssa shoppailemassa Kuusamossa ja Intersportissa oli aika muhkeita alennuksia. Mukaan lähti Puman tennarit salikäyttöön, Niken juoksukengät ja uusi tuulitakki, kaikki puoleen hintaan. En (vielä) juoksua harrasta, mutta uudet lenkkarit ovat kohottaneet lenkkeilymotivaatiota moninkertaisesti. Ja eihän sitä tiiä, vaikka kesämpänä muutaman juoksuaskeleen ottaisin! Sen verran alkoi uudet kengät polttelemaan jaloissa, että luulenpa, ettei pelkkä kävely pian riitäkään. 

Tänään kävin kurittamassa lihaa bodypumpissa. Mulla oli ihan onnettomat painot muihin verrattuna, mutta hei, kyllä täältä vielä noustaan! Tänään oli lihakset vielä heikkona eiliseltä tanssitunnilta ja sunnuntain salikäynniltä, joten parhaassa iskussa ei ihan oltu. Mutta hyvä olo tuli joka tapauksessa. Harvoinpa sitä tehtyä treeniä katuu! Ja ette voi uskoa, miten hyvä olo ja etenkin mieli on tällä hetkellä tästä uudelleen löydetystä rakkaudesta liikuntaa ja terveellisempiä tapoja kohtaan. Herkutkin maistuvat paremmilta, kun niitä ei syö joka päivä. 

3 kommenttia:

  1. Jee, hyvä fiilis välitty tästä kauas!

    VastaaPoista
  2. Ihanan positiivista luettavaa taas oli, kiitos tästä :) Tulee itsellekkin aina sellainen positiivisuuden tuulahdus näistä.

    VastaaPoista