sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Ärrän kierrän orren ympäri, salaatin pistän taskuun.

Oon löytänyt uuden aamupalarakkauden. Täytetty munakastasku. Näin jossain joskus kuvan sellaisesta ja hölmistyneenä tajusin, että ai, noinkin voi tehdä. Yksi aamu sitten päätin kokeilla sellaista ja sen jälkeen olen tehnyt sitä useasti. Erityisen hyvältä se maistuu treenin jälkeen!



Reseptin vedin hatusta:

3 kananmunaa
3 rkl vettä
maun mukaan kinkkua 
muutama tuoreen basilikan lehti
puoli desiä juustoraastetta (voi toimia myös ilman)
ripaus suolaa ja mustapippurirouhetta

Riko kananmunat astiaan ja vatkaa munien rakenne rikki haarukalla. Lisää vesi. Silppua kinkku ja basilika, sekoita ne kananmunien joukkoon juustoraasteen ja mausteiden kera. Kaada seos kuumalle pannulle. Paista kunnes munakas on kiinteää, sitten käännä ja paista hetki toista puolta, kunnes se on kauniin kullanruskea. Heitä lautaselle, lisää haluamasi täyte (kuvan tapauksessa käytin tomaattia, kurkkua, punasipulia ja jääsalaattia, ja yleensä muuten mitä jääkaapista löytyy) munakkaan toiselle puolikkaalle ja käännä toinen puoli täytteen päälle taskuksi. Voilá, aamiaisesi on valmis. Tätä on myös erinomaisen helppo varioida omien mieltymysten mukaan. Helppoa ja nopeaa! Jee! Sopii myös välipalaksi, lounaaksi, päivälliseksi... Nom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti