lauantai 9. helmikuuta 2013

Hillomaakari

Koen melko hämmentäväksi sen, että arkena tuskin koskaan saa unta ihmisten aikaan, kun eilen mä sammuin kuin saunalyhty jo kymmeneltä. Hämmentävyyden kruunaa se, että mä heräsin itsestään jo ennen kuutta. Lauantaina. Keittelin siinä sitten aamupuurot, nautiskelin pitkään aamupalasta ja katselin muutaman jakson Emmerdalea Katsomosta. (Kyllä, olen koukussa Emmerdaleen. Enkä edes häpeä!) Hassua kylläkin, etten oo saanut mitään kovin järkevää aikaan muuten, vaikka oon ollut jo sen kuutisen tuntia hereillä. Kaupassa kävin hetki sitten, sillä aion alkaa kohta kokkailemaan! Aion kokeilla tehdä paholaisenhilloa. Jos kokeilu onnistuu, niin aion nauttia sitä myöhemmin iltapäivällä kanafileen, vuohenjuuston ja salaatin kera. 

Raportoin kokeilusta myöhemmin lisää. Tajusin muuten kaupassa, ettei meillä ole kotona lasipurkkeja, joten ostin muutaman hedelmäpiltin ja tyhjentelen purnukoita tälläkin hetkellä. Empiirisen tutkimuksen pohjalta voin kertoa, että Semperin mangosose maistuu ihan kuralta ja Piltin kuningatarsose on ihan ok.


Illalla on kekkerit ystävän luona, joten virittäydyn jo nyt tunnelmaan hyvällä musiikilla ja tanssahtelen keittiöön tekemään kokeiluja. Katsellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti