keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur.

Meidän perheemme on pieni. Siihen kuuluvat minä, kihlattuni ja kissamme Leelo. Mieheni yllätti mut alkuvuodesta ehdottamalla, että hankkisimme perheenlisäystä... Toisen kissan nimittäin! Leelo on ollut meillä nyt kaksi vuotta ja erinäisistä haasteista huolimatta hän on ollut alusta lähtien todella rakas meille. Olin jo pitkään haaveillut toisesta kissasta Leelon kaveriksi, mutta miehen nihkeilyn takia luovuin ajatuksesta jo kauan sitten. Siksipä tulikin hieman yllättäen tuo ehdotus! On tainnut Leelo onnistua pehmittämään miehen sydämen, haha. No, en todellakaan kieltäytynyt tarjouksesta, joten aloin selata kaikki mahdolliset lemmikkipalstat läpi pikkukissen löytymisen toivossa. Lähialueen kissanpennut tuntuivat olevan kuin kiven alla, kunnes yhtenä päivänä huomasin ilmoituksen täältä Jyväskylästä. Sattumalta pennut olivat vain kilometrin päässä meiltä, joten eräänä iltana kävelimme ystäväni kanssa katsomaan niitä. Pentuja oli neljä ja itku meinasi päästä, sillä niin suloisia ne olivat. Olisin voinut ottaa ne kaikki, mutta no, niin... mieheni olisi tuskin riemastunut siitä. Yksi pennuista oli kuitenkin juuri sellainen, mitä olimme ajatelleet, joten tämmöinen hurmuri meille siis saapuu helmikuun lopussa:


Kun mies näki tämän kuvan, hänen eka reaktionsa oli: "AWWWW!" Kyllä nauratti. Kuvitelkaa äskeinen sellaiselta mieheltä, joka normaalisti kommunikoi lähinnä vain murahtelemalla. Toivottavasti pentu tulee oikeastikin olemaan yhtä sydämet sulattava kuin miltä kuvassa näyttää ja vierailulla vaikutti. 

Nimeä pikkukisselle ei vielä ole, sillä emme pääse miehen kanssa siitä yhteisymmärrykseen. Itse oon kaiketi liian erikoisuushakuinen, kun mies haluaisi nimetä kissan tavanomaisesti. Kun varsinainen h-hetki lähestyy, niin järjestetään äänestys, jossa molemmat saa asettaa ehdolle viisi nimeä. Näistä kymmenestä nimestä sitten jotenkin äänestetään paras. 


Pystyn niin samaistumaan videon tyttöön. ♥

Terveisin,
Crazy cat lady-89

4 kommenttia:

  1. Hmm, hävisiköhän kommenttini bittiavaruuteen.. pahoittelen jos sama tulee kahdesti:

    Voi apua, cuteness overload <3 Onnea jo etukäteen uudesta perheenjäsenestä!

    Kevyesti huvitti: laitoin videon pyörimään ja satuin puolivälissä katsomaan sohvalle omaa kisuani, joka sanoi kysyvästi "kurr?". Kun videon nainen alkoi itkeä kovempaa, katti tuli viereeni naukumaan - taisi tunnistaa kissaihmisen tai jotain :D

    VastaaPoista